Przyjęcie weselne w Hotelu Oaza rozpoczyna się przywitaniem Pary Młodej staropolskim zwyczajem: chlebem i solą oraz wypiciem symbolicznego kieliszka za pomyślność małżeństwa. Następnie Pan Młody przenosi swoją wybrankę do sali weselnej, gdzie wspólnie wznoszą toast. Goście weselni oraz Małżonkowie zostają zaproszeni do stołów.



MENU WESELNE

UROCZYSTY OBIAD

  • rosół z makaronem lub inna wybrana zupa
  • cztery rodzaje mięs do wyboru:
    • kotlet schabowy,
    • koperta schabu z grzybami,
    • schab faszerowany śliwką lub morelą,
    • polędwiczka wieprzowa,
    • rolada wieprzowa,
    • rolada wołowa,
    • dewolaj z szynką i serem,
    • dewolaj ze szpinakiem,
    • pieczone udko z kurczaka
  • sos pieczeniowy oraz sos grzybowy
  • ziemniaki
  • kluski śląskie
  • zestaw trzech rodzajów surówek do wyboru:
    • z białej kapusty, z czerwonej kapusty,
    • z marchwi,
    • buraczki,
    • ćwikła,
    • mizeria,
    • bukiet warzyw gotowanych,
    • sałata z sosem winegret

DESER

do wyboru:

  • panna cotta polana musem owocowym,
  • owoce na stole

NAPOJE ZIMNE

  • soki i woda z cytryną podawane w dzbankach

NAPOJE GORĄCE

  • kawa i herbata

ZIMNA PŁYTA

  • półmisek wędlin wysokogatunkowych oraz mięs pieczonych
  • sery różne
  • jajka w sosie tatarskim
  • galaretki drobiowe
  • sałatka – do wyboru dwa rodzaje:
    • sałatka brokułowa z sosem czosnkowym
    • sałatka z kurczakiem (sałata lodowa, kurczak, kukurydza, pomidorki, cebula czerwona, jajko, sos majonezowy)
    • sałatka z makaronu ryżowego (makaron, szynka, ser, ogórek, kukurydza, papryka, majonez)
    • sałatka jarzynowa
  • śledzie – do wyboru dwa rodzaje:
    • śledź w oleju z cebulką
    • śledź w śmietanie
    • śledź w pierzynce (cebulka, jabłko, majonez, śmietana)
    • śledź w sosie pomidorowym
  • roladki z tortilli
  • roladki ze szpinakiem i łososiem
  • pieczywo mieszane

KOLACJE

I kolacja: grill mix
  • szaszłyk,
  • karczek grillowany,
  • pałki z kurczaka,
  • sałatka grecka, sos czosnkowy,
  • frytki
II kolacja
  • barszcz z krokietem
III kolacja
  • zupa węgierska 50% oraz flaki 50% , pieczywo
Inne propozycje I kolacji
  • grillowana pierś z kurczaka, ryż, mix sałat z sosem winegret
  • noga z kaczki, ziemniaki zapiekane, surówka
  • dorsz w sosie cytrynowym, pieczone ziemniaczki, surówka

Dodatkowa oferta za dopłatą

  • napoje gazowane 15 zł na osobę (w dniu wesela)
  • alkohol – cena do uzgodnienia
  • kawa z ekspresu bez limitu – 12 zł na osobę (w dniu wesela)
  • udziec wieprzowy z ziemniaczkami – 700 zł (1 sztuka na ok. 20 osób)
  • tatar z jajkiem, cebulką, pieczarkami, ogórkiem i masłem – 18 zł/porcja
  • fontanna czekoladowa z owocami –  od 600 zł


CENA WESELA

  • rabaty dla dzieci:
    • do 3 lat gratis,
    • 3-10 lat 50% ceny

Cena zawiera:

  • podstawową dekorację stołów, żywe kwiaty
  • chleb weselny na powitanie
  • pokój dla Młodej Pary

Cena nie zawiera:

  • alkoholu, szampana na toast
  • ciasta, tortu
  • roznoszenia przez obsługę własnego alkoholu
  • korkowe 5 zł od osoby

Ceny noclegów w dniu wesela:

  • 80 zł od osoby w pokoju 2, 3 osobowym ze śniadaniem
  • 100 zł w pokoju 1 osobowym ze śniadaniem

Śniadanie podane jest w formie szwedzkiego stołu od godz. 8.00 do 10.00.
Doba hotelowa trwa od godz.14.00 do 11.00.

Warunkiem rezerwacji jest spisanie umowy i wpłacenie zaliczki w wysokości 700 zł.
Zapłata za wesele jest uzależniona od ostatecznie podanej wcześniej liczby gości.
Zmiana ilości osób w dniu wesela nie będzie uwzględniana.

Ciasto należy dostarczyć pokrojone, w przeciwnym razie doliczymy opłatę za pokrojenie.
Ciasto dla gości należy dostarczyć w spakowanych pojemnikach.

Do miłości i gotowania podchodź z bezgranicznym oddaniem.
Serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług.

Przyjęcie można zrealizować według indywidualnych życzeń klienta.
Oferta ważna na rok 2022.



POPRAWINY

– od godziny 13.00 do 19.00 –

OBIAD

  • żurek z jajkiem i białą kiełbasą
  • pieczeń wieprzowa 50%, filet drobiowy 50% oraz mięsa z dnia poprzedniego
  • sos pieczeniowy
  • ziemniaki i kluski śląskie
  • zestaw surówek, kapusta zasmażana
  • półmisek wędlin, pieczywo
  • to co zostało z dnia poprzedniego

NAPOJE

  • kawa, herbata,
  • soki i woda w dzbankach

CENA POPRAWIN

  • 80 zł od osoby


KONTAKT

Tel. kom. 798 782 202
Tel. 77 406 8480
Mail: rezerwacja@hotelprudnik.pl